Superliga e Meshkujve -2021-2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L Pts
1 28 28 0 0 56
2 28 22 1 5 45
3 28 16 1 11 33
4 28 15 0 13 30
5 28 13 1 14 27
6 24 13 0 11 26
7 28 10 1 17 21
8 24 9 0 15 17
9 24 3 0 21 6
10 24 1 0 23 1
Rezultatet
Game Day: 1
22 Shtator 2021 18:00
Trepça
28
28 24
Vëllaznimi
24
22 Shtator 2021 18:30
Rahoveci
34
34 31
Deçani
31
23 Shtator 2021 19:00
Drenica
24
24 35
Kastrioti
35
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 23 Shtator 2021 19:00
Prishtina
34
34 40
Besa Famgas
40
Game Day: 2
25 Shtator 2021 18:00
Besa Famgas
37
37 23
Rahoveci
23
25 Shtator 2021 18:00
Kastrioti
26
26 29
Trepça
29
25 Shtator 2021 19:00
Llapi
33
33 31
Deçani
31
26 Shtator 2021 17:00
Zhegra
27
27 39
Drenica
39
Drenas
26 Shtator 2021 17:30
Vëllaznimi
30
30 31
Prishtina
31
Game Day: 1
30 Shtator 2021 19:00
Zhegra
34
34 36
Llapi
36
Game Day: 3
2 Tetor 2021 17:00
Deçani
23
23 43
Besa Famgas
43
2 Tetor 2021 18:00
Trepça
43
43 17
Zhegra
17
2 Tetor 2021 18:30
Prishtina
35
35 31
Kastrioti
31
3 Tetor 2021 17:00
Drenica
27
27 36
Llapi
36
3 Tetor 2021 18:00
Rahoveci
31
31 33
Vëllaznimi
33
Game Day: 4
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 15:00
Zhegra
26
26 36
Prishtina
36
Bill Clinton | 9 Tetor 2021 17:30
Kastrioti
27
27 30
Rahoveci
30
Hakif Zejnullahu | 9 Tetor 2021 19:00
Llapi
18
18 33
Besa Famgas
33
Hysni Jetullahu | 9 Tetor 2021 19:00
Drenica
23
23 36
Trepça
36
Shani Nushi | 10 Tetor 2021 17:30
Vëllaznimi
34
34 30
Deçani
30
Game Day: 5
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 19:00
Prishtina
43
43 17
Drenica
17
Minatori | 16 Tetor 2021 18:00
Trepça
37
37 24
Llapi
24
Palestra e qytetit Deçan | 16 Tetor 2021 19:00
Deçani
25
25 29
Kastrioti
29
Mizair Hisma | 18 Tetor 2021 18:30
Rahoveci
31
31 23
Zhegra
23
Game Day: 6
Bill Clinton | 23 Tetor 2021 14:00
Zhegra
23
23 29
Deçani
29
Minatori | 23 Tetor 2021 18:00
Trepça
23
23 24
Prishtina
24
Hakif Zejnullahu | 23 Tetor 2021 19:00
Llapi
28
28 34
Vëllaznimi
34
Hysni Jetullahu | 23 Tetor 2021 19:00
Drenica
21
21 30
Rahoveci
30
Game Day: 7
Palestra e qytetit Deçan | 26 Tetor 2021 12:00
Deçani
44
44 30
Drenica
30
Game Day: 6
Bill Clinton | 27 Tetor 2021 19:00
Kastrioti
30
30 36
Besa Famgas
36
Game Day: 7
Mizair Hisma | 31 Tetor 2021 18:00
Rahoveci
20
20 25
Trepça
25
Shani Nushi | 4 Nëntor 2021 19:00
Vëllaznimi
25
25 29
Kastrioti
29
Game Day: 8
Bashkim Selishta | 11 Nëntor 2021 18:30
Zhegra
17
17 40
Vëllaznimi
40
Hakif Zejnullahu | 11 Nëntor 2021 19:00
Llapi
33
33 39
Kastrioti
39
Hysni Jetullahu | 11 Nëntor 2021 19:00
Drenica
12
12 56
Besa Famgas
56
Minatori | 11 Nëntor 2021 19:00
Trepça
32
32 27
Deçani
27
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
39
39 31
Rahoveci
31
Game Day: 9
Salla e Sportit Karagaç | 13 Nëntor 2021 17:30
Besa Famgas
28
28 23
Trepça
23
13 Nëntor 2021 17:30
Vëllaznimi
70
70 18
Drenica
18
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 19:00
Kastrioti
45
45 23
Zhegra
23
Palestra e qytetit Deçan | 15 Nëntor 2021 19:00
Deçani
30
30 33
Prishtina
33
Mizair Hisma | 15 Nëntor 2021 19:30
Rahoveci
31
31 24
Llapi
24
Game Day: 5
Salla e Sportit Karagaç | 16 Nëntor 2021 18:30
Besa Famgas
35
35 16
Vëllaznimi
16
Game Day: 10
Bill Clinton | 20 Nëntor 2021 19:00
Kastrioti
47
47 19
Drenica
19
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 17:00
Besa Famgas
34
34 22
Prishtina
22
Hakif Zejnullahu | 21 Nëntor 2021 18:00
Llapi
33
33 26
Zhegra
26
Shani Nushi | 21 Nëntor 2021 18:00
Vëllaznimi
28
28 33
Trepça
33
Palestra e qytetit Deçan | 21 Nëntor 2021 18:00
Deçani
29
29 31
Rahoveci
31
Game Day: 7
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 19:30
Prishtina
39
39 20
Llapi
20
Game Day: 11
Minatori | 27 Nëntor 2021 19:00
Trepça
26
26 23
Kastrioti
23
Bashkim Selishta | 27 Nëntor 2021 19:00
Drenica
28
28 39
Zhegra
39
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
35
35 29
Vëllaznimi
29
2 Dhjetor 2021 19:00
Deçani
35
35 33
Llapi
33
Game Day: 12
Qendra OMNI SPORT | 4 Dhjetor 2021 16:00
Zhegra
23
23 43
Trepça
43
Bill Clinton | 4 Dhjetor 2021 19:00
Kastrioti
34
34 40
Prishtina
40
Shani Nushi | 5 Dhjetor 2021 17:30
Vëllaznimi
25
25 27
Rahoveci
27
Hakif Zejnullahu | 5 Dhjetor 2021 18:00
Llapi
40
40 31
Drenica
31
Salla e Sportit Karagaç | 7 Dhjetor 2021 19:00
Besa Famgas
42
42 17
Deçani
17
Game Day: 11
Mizair Hisma | 8 Dhjetor 2021 19:00
Rahoveci
18
18 46
Besa Famgas
46
Game Day: 13
Salla e Sportit Karagaç | 10 Dhjetor 2021 18:30
Besa Famgas
41
41 26
Llapi
26
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 14:30
Prishtina
39
39 23
Zhegra
23
Minatori | 11 Dhjetor 2021 18:00
Trepça
55
55 14
Drenica
14
Palestra e qytetit Deçan | 11 Dhjetor 2021 19:00
Deçani
32
32 31
Vëllaznimi
31
Mizair Hisma | 12 Dhjetor 2021 18:00
Rahoveci
32
32 28
Kastrioti
28
Game Day: 7
Salla e Sportit Karagaç | 13 Dhjetor 2021 18:30
Besa Famgas
58
58 24
Zhegra
24
Game Day: 14
Shani Nushi | 14 Dhjetor 2021 17:30
Vëllaznimi
25
25 51
Besa Famgas
51
Bill Clinton | 14 Dhjetor 2021 18:00
Kastrioti
35
35 29
Deçani
29
Hakif Zejnullahu | 14 Dhjetor 2021 19:30
Llapi
28
28 29
Trepça
29
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
18
18 40
Prishtina
40
Bashkim Selishta | 15 Dhjetor 2021 17:30
Zhegra
23
23 30
Rahoveci
30
Game Day: 15
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Shkurt 2022 19:00
Prishtina
34
34 34
Trepça
34
Shani Nushi | 13 Shkurt 2022 17:30
Vëllaznimi
34
34 31
Llapi
31
Bill Clinton | 13 Shkurt 2022 18:00
Besa Famgas
38
38 28
Kastrioti
28
Game Day: 16
Minatori | 19 Shkurt 2022 18:00
Trepça
28
28 29
Rahoveci
29
Hakif Zejnullahu | 19 Shkurt 2022 19:00
Llapi
31
31 43
Prishtina
43
Hysni Jetullahu | 19 Shkurt 2022 19:00
Drenica
17
17 60
Deçani
60
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 18:00
Kastrioti
29
29 29
Vëllaznimi
29
Game Day: 17
Salla e Sportit Karagaç | 26 Shkurt 2022 17:00
Besa Famgas
60
60 8
Drenica
8
Bill Clinton | 26 Shkurt 2022 18:30
Kastrioti
10
10 0
Llapi
0
Palestra e qytetit Deçan | 27 Shkurt 2022 18:00
Deçani
32
32 31
Trepça
31
Mizair Hisma | 27 Shkurt 2022 18:00
Rahoveci
34
34 37
Prishtina
37
Game Day: 15
Mizair Hisma | 3 Mars 2022 19:30
Rahoveci
43
43 19
Drenica
19
Game Day: 18
Minatori | 5 Mars 2022 18:00
Trepça
24
24 36
Besa Famgas
36
Hysni Jetullahu | 5 Mars 2022 19:00
Drenica
17
17 42
Vëllaznimi
42
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 19:30
Prishtina
32
32 29
Deçani
29
Hakif Zejnullahu | 6 Mars 2022 16:00
Llapi
34
34 36
Rahoveci
36
Game Day: 19
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Mars 2022 18:00
Prishtina
30
30 27
Kastrioti
27
Minatori | 9 Mars 2022 18:30
Trepça
29
29 23
Rahoveci
23
Salla e Sportit Karagaç | 10 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
45
45 23
Vëllaznimi
23
Game Day: 20
Salla e Sportit Karagaç | 12 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
44
44 27
Prishtina
27
Game Day: 19
Hakif Zejnullahu | 12 Mars 2022 19:00
Llapi
39
39 18
Drenica
18
Game Day: 20
Bill Clinton | 12 Mars 2022 19:00
Kastrioti
35
35 29
Trepça
29
Shani Nushi | 13 Mars 2022 18:00
Vëllaznimi
28
28 30
Rahoveci
30
Game Day: 21
Minatori | 19 Mars 2022 18:00
Trepça
28
28 35
Besa Famgas
35
Game Day: 20
Palestra e qytetit Deçan | 19 Mars 2022 19:00
Deçani
34
34 25
Llapi
25
Game Day: 21
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 20 Mars 2022 17:00
Prishtina
38
38 29
Vëllaznimi
29
Mizair Hisma | 20 Mars 2022 18:00
Rahoveci
24
24 23
Kastrioti
23
Game Day: 22
Salla e Sportit Karagaç | 25 Mars 2022 17:30
Besa Famgas
39
39 24
Rahoveci
24
Game Day: 21
26 Mars 2022
Llapi
10
10 0
Zhegra
0
Game Day: 22
Shani Nushi | 26 Mars 2022 17:00
Vëllaznimi
44
44 35
Kastrioti
35
Game Day: 21
Hysni Jetullahu | 26 Mars 2022 19:00
Drenica
20
20 38
Deçani
38
Game Day: 22
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Mars 2022 16:00
Prishtina
31
31 24
Trepça
24
Game Day: 23
30 Mars 2022 18:30
Trepça
33
33 26
Vëllaznimi
26
30 Mars 2022 19:00
Kastrioti
26
26 33
Besa Famgas
33
31 Mars 2022 19:30
Rahoveci
29
29 37
Prishtina
37
Game Day: 24
Shani Nushi | 2 Prill 2022 18:00
Vëllaznimi
21
21 49
Besa Famgas
49
Game Day: 22
Hysni Jetullahu | 2 Prill 2022 19:00
Drenica
26
26 42
Llapi
42
Game Day: 24
Bill Clinton | 2 Prill 2022 19:00
Kastrioti
37
37 29
Prishtina
29
Mizair Hisma | 2 Prill 2022 19:30
Rahoveci
25
25 29
Trepça
29
Game Day: 25
Mizair Hisma | 6 Prill 2022 20:00
Rahoveci
27
27 31
Vëllaznimi
31
Bill Clinton | 6 Prill 2022 20:00
Trepça
22
22 25
Kastrioti
25
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 6 Prill 2022 20:00
Prishtina
32
32 37
Besa Famgas
37
Game Day: 26
Bill Clinton | 9 Prill 2022 19:30
Kastrioti
30
30 31
Rahoveci
31
Game Day: 23
Hakif Zejnullahu | 9 Prill 2022 20:00
Llapi
28
28 40
Deçani
40
Game Day: 26
Shani Nushi | 9 Prill 2022 20:00
Vëllaznimi
33
33 36
Prishtina
36
Salla e Sportit Karagaç | 9 Prill 2022 20:00
Besa Famgas
37
37 26
Trepça
26
Game Day: 27
Mizair Hisma | 13 Prill 2022 20:00
Rahoveci
26
26 49
Besa Famgas
49
Minatori | 13 Prill 2022 20:00
Trepça
28
28 29
Prishtina
29
Bill Clinton | 14 Prill 2022 19:30
Kastrioti
37
37 32
Vëllaznimi
32
Game Day: 28
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 20:00
Prishtina
42
42 34
Rahoveci
34
Salla e Sportit Karagaç | 16 Prill 2022 20:00
Besa Famgas
33
33 31
Kastrioti
31
Game Day: 24
Palestra e qytetit Deçan | 17 Prill 2022 14:00
Deçani
48
48 15
Drenica
15
Game Day: 28
Shani Nushi | 17 Prill 2022 17:00
Vëllaznimi
27
27 30
Trepça
30
Game Day: 15
Palestra e qytetit Deçan |
Deçani
10
10 0
Zhegra
0
Game Day: 16
Zhegra
0
0 10
Besa Famgas
10
Game Day: 17
Vëllaznimi
10
10 0
Zhegra
0
26/27.02.2022
Game Day: 18
Zhegra
0
0 10
Kastrioti
10
05/06.03.2022
Game Day: 19
Deçani
10
10 0
Zhegra
0
12/13.03.2022
Game Day: 20
Zhegra
0
0 10
Drenica
10
Game Day: 22
Zhegra
0
0 10
Deçani
10
Game Day: 23
Drenica
10
10 0
Zhegra
0
09/10.04.2022
Game Day: 24
Zhegra
0
0 10
Llapi
10
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KH Prishtina
KH Kastrioti
28 234
2
KH Rahoveci
24 197
3
KH Besa Famgas
26 166
4
KH Prishtina
27 162
5
KH Deçani
18 149
6
KH Kastrioti
24 145
7
KH Prishtina
24 142
8
KH Trepça
27 138
9
KH Vëllaznimi
23 134
10
KH Trepça
27 131
11
KH Besa Famgas
KH Deçani
18 125
12
KH Llapi
17 123
13
KH Vëllaznimi
25 123
14
KH Trepça
28 122
15
KH Vëllaznimi
25 122
16
KH Prishtina
23 120
17
KH Kastrioti
KH Rahoveci
27 120
18
KH Besa Famgas
25 115
19
KH Drenica
21 114
20
KH Trepça
17 113
21
KH Rahoveci
25 113
22
KH Besa Famgas
| Line player
22 110
23
KH Rahoveci
24 110
24
KH Llapi
19 106
25
KH Besa Famgas
22 105
26
KH Besa Famgas
24 98
27
KH Deçani
19 98
28
KH Besa Famgas
25 96
29
KH Kastrioti
22 93
30
KH Kastrioti
24 90
31
KH Llapi
18 90
32
KH Besa Famgas
24 90
33
KH Vëllaznimi
23 88
34
KH Vëllaznimi
24 80
35
KH Rahoveci
21 78
36
KH Zhegra
10 77
37
KH Prishtina
21 77
38
KH Vëllaznimi
23 77
39
KH Vëllaznimi
21 72
40
KH Zhegra
14 72
41
KH Trepça
13 71
42
KH Besa Famgas
19 69
43
KH Llapi
17 69
44
KH Prishtina
14 69
45
KH Prishtina
22 69
46
KH Deçani
13 69
47
KH Kastrioti
| Right back
11 68
48
KH Trepça
23 67
49
KH Trepça
18 65
50
KH Prishtina
21 64
51
KH Trepça
16 61
52
KH Drenica
18 59
53
KH Llapi
KH Rahoveci
19 59
54
KH Prishtina
13 56
55
KH Deçani
16 55
56
KH Kastrioti
| Left back
9 53
57
KH Deçani
10 52
58 11 51
59
KH Besa Famgas
17 50
60
KH Drenica
16 49
61
KH Llapi
16 48
62
KH Deçani
15 45
63
KH Drenica
11 44
64
KH Deçani
14 41
65
KH Prishtina
17 41
66
KH Rahoveci
18 41
67
KH Vëllaznimi
19 40
68
KH Llapi
15 39
69
KH Rahoveci
18 39
70
KH Prishtina
KH Rahoveci
17 38
71
KH Drenica
7 38
72
KH Besa Famgas
11 37
73
KH Kastrioti
14 37
74
KH Kastrioti
15 36
75
KH Trepça
16 36
76
KH Deçani
10 34
77
KH Zhegra
12 33
78
KH Vëllaznimi
15 30
79
KH Rahoveci
5 30
80
KH Besa Famgas
9 29
81
KH Kastrioti
13 28
82
KH Drenica
7 27
83
KH Drenica
9 26
84
KH Zhegra
7 25
85
KH Drenica
4 24
86
KH Kastrioti
14 24
87
KH Drenica
6 23
88
KH Zhegra
6 23
89
KH Kastrioti
| Left back
8 23
90
KH Prishtina
7 21
91
KH Zhegra
8 21
92
KH Llapi
4 20
93
KH Kastrioti
7 19
94
KH Drenica
7 18
95
KH Trepça
12 18
96
KH Zhegra
10 18
97
KH Rahoveci
7 17
98
KH Besa Famgas
6 16
99
KH Rahoveci
7 15
100
KH Trepça
9 15
101
KH Vëllaznimi
5 15
102
KH Zhegra
8 15
103
KH Besa Famgas
4 12
104
KH Besa Famgas
8 11
105
KH Deçani
4 11
106
KH Prishtina
4 11
107
KH Prishtina
7 11
108
KH Rahoveci
3 11
109
KH Llapi
4 11
110
KH Llapi
6 10
111
KH Prishtina
6 9
112
KH Trepça
4 9
113
KH Deçani
3 9
114
KH Deçani
6 8
115
KH Deçani
3 8
116
KH Drenica
4 8
117
KH Kastrioti
3 8
118
KH Llapi
4 8
119
KH Drenica
4 7
120
KH Llapi
4 7
121
KH Vëllaznimi
2 7
122
KH Zhegra
3 7
123
KH Deçani
2 6
124
KH Vëllaznimi
2 6
125
KH Besa Famgas
3 5
126
KH Deçani
2 5
127 3 5
128
KH Llapi
2 5
129
KH Llapi
2 5
130
KH Rahoveci
3 5
131
KH Rahoveci
4 5
132
KH Vëllaznimi
4 5
133
KH Vëllaznimi
2 5
134
KH Besa Famgas
3 4
135
KH Besa Famgas
2 4
136
KH Llapi
4 4
137
KH Rahoveci
| Right wing
2 4
138
KH Deçani
2 4
139
KH Besa Famgas
3 3
140
KH Deçani
2 3
141
KH Llapi
3 3
142
KH Llapi
1 3
143
KH Zhegra
| Goalkeeper
2 3
144
KH Besa Famgas
2 2
145
KH Deçani
1 2
146
KH Deçani
1 2
147
KH Trepça
1 2
148
KH Drenica
2 2
149
KH Drenica
1 2
150
KH Kastrioti
2 2
151
KH Deçani
2 2
152
KH Rahoveci
2 2
153
KH Zhegra
1 2
154
KH Drenica
1 2
155
KH Drenica
2 2
156
KH Drenica
1 2
157
KH Drenica
1 2
158
KH Deçani
1 1
159
KH Drenica
1 1
160
KH Drenica
1 1
161
KH Llapi
1 1
162
KH Llapi
1 1
163
KH Llapi
1 1
164
KH Rahoveci
1 1
165
KH Trepça
1 1
166
KH Vëllaznimi
1 1
167
KH Deçani
1 1
2 minuta
# Player GP 2min
1
KH Kastrioti
18 25
2
KH Trepça
16 23
3
KH Drenica
15 21
4
KH Prishtina
16 20
5
KH Rahoveci
13 19
6
KH Kastrioti
KH Rahoveci
14 19
7
KH Trepça
14 18
8
KH Prishtina
11 17
9
KH Besa Famgas
12 15
10
KH Kastrioti
13 15
11
KH Llapi
10 14
12
KH Prishtina
10 14
13
KH Prishtina
10 14
14
KH Vëllaznimi
10 13
15
KH Vëllaznimi
11 13
16
KH Deçani
9 12
17
KH Rahoveci
9 12
18
KH Rahoveci
10 12
19
KH Deçani
9 11
20
KH Kastrioti
9 11
21
KH Trepça
9 11
22
KH Trepça
10 11
23
KH Zhegra
7 11
24
KH Besa Famgas
KH Deçani
8 10
25
KH Rahoveci
7 10
26
KH Rahoveci
8 10
27
KH Trepça
7 9
28
KH Deçani
7 8
29
KH Prishtina
KH Kastrioti
7 8
30
KH Besa Famgas
7 8
31
KH Kastrioti
| Left back
6 8
32
KH Besa Famgas
7 7
33
KH Drenica
5 7
34
KH Llapi
5 7
35
KH Vëllaznimi
6 7
36
KH Vëllaznimi
6 7
37
KH Besa Famgas
5 7
38
KH Kastrioti
| Left back
6 7
39
KH Deçani
5 6
40
KH Besa Famgas
6 6
41
KH Deçani
5 6
42
KH Kastrioti
6 6
43
KH Llapi
KH Rahoveci
6 6
44
KH Prishtina
KH Rahoveci
5 6
45
KH Prishtina
5 6
46
KH Prishtina
6 6
47
KH Rahoveci
4 6
48
KH Besa Famgas
5 5
49
KH Deçani
5 5
50
KH Trepça
5 5
51
KH Zhegra
5 5
52
KH Kastrioti
5 5
53
KH Kastrioti
5 5
54
KH Prishtina
5 5
55
KH Prishtina
4 5
56
KH Rahoveci
4 5
57
KH Trepça
5 5
58
KH Vëllaznimi
4 5
59
KH Vëllaznimi
5 5
60
KH Besa Famgas
| Line player
4 4
61
KH Besa Famgas
3 4
62
KH Drenica
4 4
63
KH Drenica
3 4
64
KH Rahoveci
3 4
65
KH Llapi
3 4
66
KH Prishtina
4 4
67
KH Prishtina
3 4
68
KH Prishtina
3 4
69
KH Trepça
3 4
70
KH Trepça
4 4
71
KH Vëllaznimi
3 4
72 4 4
73
KH Besa Famgas
3 4
74
KH Llapi
3 4
75
KH Besa Famgas
3 3
76
KH Deçani
2 3
77
KH Trepça
2 3
78
KH Drenica
2 3
79
KH Kastrioti
3 3
80
KH Llapi
2 3
81
KH Llapi
3 3
82
KH Llapi
3 3
83
KH Llapi
3 3
84
KH Rahoveci
2 3
85
KH Vëllaznimi
3 3
86
KH Vëllaznimi
3 3
87
KH Zhegra
3 3
88
KH Zhegra
2 3
89
KH Besa Famgas
2 2
90
KH Trepça
2 2
91
KH Drenica
2 2
92
KH Kastrioti
2 2
93
KH Llapi
2 2
94
KH Llapi
1 2
95
KH Llapi
1 2
96
KH Llapi
2 2
97
KH Llapi
2 2
98
KH Trepça
2 2
99
KH Zhegra
2 2
100
KH Zhegra
2 2
101
KH Vëllaznimi
2 2
102
KH Drenica
1 2
103
KH Drenica
2 2
104
KH Deçani
2 2
105
KH Kastrioti
| Right back
2 2
106
KH Besa Famgas
1 1
107
KH Besa Famgas
1 1
108
KH Besa Famgas
1 1
109
KH Deçani
1 1
110
KH Deçani
1 1
111
KH Deçani
1 1
112
KH Drenica
1 1
113
KH Drenica
1 1
114
KH Zhegra
1 1
115
KH Kastrioti
1 1
116
KH Kastrioti
1 1
117
KH Llapi
1 1
118
KH Llapi
1 1
119
KH Llapi
1 1
120
KH Llapi
1 1
121
KH Rahoveci
1 1
122
KH Trepça
1 1
123
KH Prishtina
1 1
124
KH Vëllaznimi
1 1
125
KH Deçani
1 1
126
KH Rahoveci
1 1
127
KH Zhegra
1 1
128
KH Deçani
1 1
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
KH Llapi
1 1
2
KH Llapi
1 1
3
KH Rahoveci
1 1
4
KH Kastrioti
1 1
5
KH Prishtina
1 1
6
KH Trepça
1 1
7
KH Trepça
1 1
8
KH Prishtina
1 1