Detajet e ndeshjës

31 Mars 2022 19:30
H F F H H
F F H F F
Rahoveci 14 29
Prishtina 16 37
Fund
Statistika
KH Rahoveci
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Rifat Visoka 0 0 0 0 0
Granit Kadiri 0 0 0 0 0
Adonit Isufi 2 0 0 0 0
Ardian Osa 3 1 2 0 0
Besmir Kusari 8 0 0 0 0
Nikollë Quni 2 0 0 0 0
Alban Haziri 10 0 2 0 0
Armend Tanushi 0 0 0 0 0
Arlind Tanushaj 2 0 0 0 0
Egzon Vuçitërna 2 0 0 0 0
Blendi Çanta 0 0 0 0 0
Bafti Nazifi 0 0 0 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Arbër Curri 0 0 0 0 0
Florid Shabani 0 0 0 0 0
Sadedin Cena 0 0 0 0 0
KH Prishtina
Lojtarët
Player G YC 2min RC BC
Petrit Prekazi 1 1 0 0 0
Festim Mustafa 5 0 0 0 0
Beni Sula 3 0 0 0 0
Oltion Beshiri 5 0 0 0 0
Albi Gjuka 7 0 0 0 0
Rron Ramadani 9 0 0 0 0
Ylli Visoka 1 0 1 0 0
Agon Bajqinovci 5 0 0 0 0
Enis Kuleta 0 0 0 0 0
Hekuran Ramadani 0 0 0 0 0
Drin Ferati 1 0 1 0 0
Portierët
Player G YC 2min RC BC
Menot Pozhegu 0 0 0 0 0
Arbër Sylejmani 0 0 0 0 0
Takimet e mëparshme
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 27 Shkurt 2022 18:00
Rahoveci
34
34 37
Prishtina
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
39
39 31
Rahoveci
31