Tabela
Rezultatet
Ndeshjet
Statistikat
Superliga A
# Team P W D L Pts
1 28 28 0 0 56
2 28 22 1 5 45
3 28 16 1 11 33
4 28 15 0 13 30
5 28 13 1 14 27
7 28 10 1 17 21
Superliga B
# Team P W D L Pts
6 24 13 0 11 26
8 24 9 0 15 17
9 24 3 0 21 6
10 24 1 0 23 1
Rezultatet
Game Day: 28
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 16 Prill 2022 20:00
Besa Famgas
33
33 31
Kastrioti
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 16 Prill 2022 20:00
Prishtina
42
42 34
Rahoveci
34
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 17 Prill 2022 17:00
Vëllaznimi
27
27 30
Trepça
30
Game Day: 27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 13 Prill 2022 20:00
Trepça
28
28 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 13 Prill 2022 20:00
Rahoveci
26
26 49
Besa Famgas
49
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 14 Prill 2022 19:30
Kastrioti
37
37 32
Vëllaznimi
32
Game Day: 26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 9 Prill 2022 20:00
Vëllaznimi
33
33 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 9 Prill 2022 20:00
Besa Famgas
37
37 26
Trepça
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Prill 2022 19:30
Kastrioti
30
30 31
Rahoveci
31
Game Day: 25
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 6 Prill 2022 20:00
Prishtina
32
32 37
Besa Famgas
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 6 Prill 2022 20:00
Rahoveci
27
27 31
Vëllaznimi
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 6 Prill 2022 20:00
Trepça
22
22 25
Kastrioti
25
Game Day: 24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 2 Prill 2022 18:00
Vëllaznimi
21
21 49
Besa Famgas
49
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 2 Prill 2022 19:00
Kastrioti
37
37 29
Prishtina
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 2 Prill 2022 19:30
Rahoveci
25
25 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Zhegra
0
0 10
Llapi
10
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 17 Prill 2022 14:00
Deçani
48
48 15
Drenica
15
Game Day: 23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
30 Mars 2022 18:30
Trepça
33
33 26
Vëllaznimi
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
31 Mars 2022 19:30
Rahoveci
29
29 37
Prishtina
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
30 Mars 2022 19:00
Kastrioti
26
26 33
Besa Famgas
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Drenica
10
10 0
Zhegra
0
09/10.04.2022
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 9 Prill 2022 20:00
Llapi
28
28 40
Deçani
40
Game Day: 22
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 2 Prill 2022 19:00
Drenica
26
26 42
Llapi
42
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Zhegra
0
0 10
Deçani
10
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 27 Mars 2022 16:00
Prishtina
31
31 24
Trepça
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 25 Mars 2022 17:30
Besa Famgas
39
39 24
Rahoveci
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 26 Mars 2022 17:00
Vëllaznimi
44
44 35
Kastrioti
35
Game Day: 21
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 20 Mars 2022 17:00
Prishtina
38
38 29
Vëllaznimi
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 19 Mars 2022 18:00
Trepça
28
28 35
Besa Famgas
35
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 20 Mars 2022 18:00
Rahoveci
24
24 23
Kastrioti
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
26 Mars 2022
Llapi
10
10 0
Zhegra
0
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 26 Mars 2022 19:00
Drenica
20
20 38
Deçani
38
Game Day: 20
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 19 Mars 2022 19:00
Deçani
34
34 25
Llapi
25
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Zhegra
0
0 10
Drenica
10
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 12 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
44
44 27
Prishtina
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 12 Mars 2022 19:00
Kastrioti
35
35 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 13 Mars 2022 18:00
Vëllaznimi
28
28 30
Rahoveci
30
Game Day: 19
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 10 Mars 2022 18:00
Besa Famgas
45
45 23
Vëllaznimi
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Mars 2022 18:00
Prishtina
30
30 27
Kastrioti
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 9 Mars 2022 18:30
Trepça
29
29 23
Rahoveci
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Deçani
10
10 0
Zhegra
0
12/13.03.2022
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 12 Mars 2022 19:00
Llapi
39
39 18
Drenica
18
Game Day: 18
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 6 Mars 2022 16:00
Llapi
34
34 36
Rahoveci
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 19:30
Prishtina
32
32 29
Deçani
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 5 Mars 2022 18:00
Trepça
24
24 36
Besa Famgas
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 5 Mars 2022 19:00
Drenica
17
17 42
Vëllaznimi
42
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Zhegra
0
0 10
Kastrioti
10
05/06.03.2022
Game Day: 17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 27 Shkurt 2022 18:00
Rahoveci
34
34 37
Prishtina
37
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 27 Shkurt 2022 18:00
Deçani
32
32 31
Trepça
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 26 Shkurt 2022 17:00
Besa Famgas
60
60 8
Drenica
8
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Vëllaznimi
10
10 0
Zhegra
0
26/27.02.2022
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 26 Shkurt 2022 18:30
Kastrioti
10
10 0
Llapi
0
Game Day: 16
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 19 Shkurt 2022 19:00
Llapi
31
31 43
Prishtina
43
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 19 Shkurt 2022 18:00
Trepça
28
28 29
Rahoveci
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Zhegra
0
0 10
Besa Famgas
10
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 18:00
Kastrioti
29
29 29
Vëllaznimi
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 19 Shkurt 2022 19:00
Drenica
17
17 60
Deçani
60
Game Day: 15
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Shkurt 2022 19:00
Prishtina
34
34 34
Trepça
34
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 3 Mars 2022 19:30
Rahoveci
43
43 19
Drenica
19
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan |
Deçani
10
10 0
Zhegra
0
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 13 Shkurt 2022 18:00
Besa Famgas
38
38 28
Kastrioti
28
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 13 Shkurt 2022 17:30
Vëllaznimi
34
34 31
Llapi
31
Game Day: 14
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 14 Dhjetor 2021 19:30
Llapi
28
28 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
18
18 40
Prishtina
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 15 Dhjetor 2021 17:30
Zhegra
23
23 30
Rahoveci
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 14 Dhjetor 2021 18:00
Kastrioti
35
35 29
Deçani
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 14 Dhjetor 2021 17:30
Vëllaznimi
25
25 51
Besa Famgas
51
Game Day: 13
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 14:30
Prishtina
39
39 23
Zhegra
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 10 Dhjetor 2021 18:30
Besa Famgas
41
41 26
Llapi
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 11 Dhjetor 2021 19:00
Deçani
32
32 31
Vëllaznimi
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 12 Dhjetor 2021 18:00
Rahoveci
32
32 28
Kastrioti
28
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 11 Dhjetor 2021 18:00
Trepça
55
55 14
Drenica
14
Game Day: 12
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 7 Dhjetor 2021 19:00
Besa Famgas
42
42 17
Deçani
17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 5 Dhjetor 2021 17:30
Vëllaznimi
25
25 27
Rahoveci
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 4 Dhjetor 2021 19:00
Kastrioti
34
34 40
Prishtina
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Qendra OMNI SPORT | 4 Dhjetor 2021 16:00
Zhegra
23
23 43
Trepça
43
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 5 Dhjetor 2021 18:00
Llapi
40
40 31
Drenica
31
Game Day: 11
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 27 Nëntor 2021 19:00
Trepça
26
26 23
Kastrioti
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Dhjetor 2021 19:00
Deçani
35
35 33
Llapi
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 8 Dhjetor 2021 19:00
Rahoveci
18
18 46
Besa Famgas
46
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 29 Nëntor 2021 18:30
Prishtina
35
35 29
Vëllaznimi
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 27 Nëntor 2021 19:00
Drenica
28
28 39
Zhegra
39
Game Day: 10
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 21 Nëntor 2021 18:00
Llapi
33
33 26
Zhegra
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 20 Nëntor 2021 19:00
Kastrioti
47
47 19
Drenica
19
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 21 Nëntor 2021 18:00
Vëllaznimi
28
28 33
Trepça
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 17:00
Besa Famgas
34
34 22
Prishtina
22
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 21 Nëntor 2021 18:00
Deçani
29
29 31
Rahoveci
31
Game Day: 9
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 15 Nëntor 2021 19:30
Rahoveci
31
31 24
Llapi
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 15 Nëntor 2021 19:00
Deçani
30
30 33
Prishtina
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 13 Nëntor 2021 17:30
Besa Famgas
28
28 23
Trepça
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
13 Nëntor 2021 17:30
Vëllaznimi
70
70 18
Drenica
18
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 19:00
Kastrioti
45
45 23
Zhegra
23
Game Day: 8
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 11 Nëntor 2021 19:00
Llapi
33
33 39
Kastrioti
39
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 19:00
Prishtina
39
39 31
Rahoveci
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 11 Nëntor 2021 19:00
Trepça
32
32 27
Deçani
27
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 11 Nëntor 2021 19:00
Drenica
12
12 56
Besa Famgas
56
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bashkim Selishta | 11 Nëntor 2021 18:30
Zhegra
17
17 40
Vëllaznimi
40
Game Day: 7
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 31 Tetor 2021 18:00
Rahoveci
20
20 25
Trepça
25
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 26 Tetor 2021 12:00
Deçani
44
44 30
Drenica
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 13 Dhjetor 2021 18:30
Besa Famgas
58
58 24
Zhegra
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 4 Nëntor 2021 19:00
Vëllaznimi
25
25 29
Kastrioti
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 19:30
Prishtina
39
39 20
Llapi
20
Game Day: 6
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 23 Tetor 2021 18:00
Trepça
23
23 24
Prishtina
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 23 Tetor 2021 19:00
Drenica
21
21 30
Rahoveci
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 23 Tetor 2021 14:00
Zhegra
23
23 29
Deçani
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 27 Tetor 2021 19:00
Kastrioti
30
30 36
Besa Famgas
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 23 Tetor 2021 19:00
Llapi
28
28 34
Vëllaznimi
34
Game Day: 5
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 16 Tetor 2021 18:00
Trepça
37
37 24
Llapi
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 19:00
Prishtina
43
43 17
Drenica
17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Mizair Hisma | 18 Tetor 2021 18:30
Rahoveci
31
31 23
Zhegra
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Palestra e qytetit Deçan | 16 Tetor 2021 19:00
Deçani
25
25 29
Kastrioti
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Salla e Sportit Karagaç | 16 Nëntor 2021 18:30
Besa Famgas
35
35 16
Vëllaznimi
16
Game Day: 4
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hysni Jetullahu | 9 Tetor 2021 19:00
Drenica
23
23 36
Trepça
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 15:00
Zhegra
26
26 36
Prishtina
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Shani Nushi | 10 Tetor 2021 17:30
Vëllaznimi
34
34 30
Deçani
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Hakif Zejnullahu | 9 Tetor 2021 19:00
Llapi
18
18 33
Besa Famgas
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Bill Clinton | 9 Tetor 2021 17:30
Kastrioti
27
27 30
Rahoveci
30
Game Day: 3
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
3 Tetor 2021 17:00
Drenica
27
27 36
Llapi
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 18:00
Trepça
43
43 17
Zhegra
17
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 18:30
Prishtina
35
35 31
Kastrioti
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
3 Tetor 2021 18:00
Rahoveci
31
31 33
Vëllaznimi
33
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
2 Tetor 2021 17:00
Deçani
23
23 43
Besa Famgas
43
Game Day: 2
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 19:00
Llapi
33
33 31
Deçani
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 18:00
Besa Famgas
37
37 23
Rahoveci
23
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
26 Shtator 2021 17:30
Vëllaznimi
30
30 31
Prishtina
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
25 Shtator 2021 18:00
Kastrioti
26
26 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
26 Shtator 2021 17:00
Zhegra
27
27 39
Drenica
39
Drenas
Game Day: 1
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
30 Shtator 2021 19:00
Zhegra
34
34 36
Llapi
36
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
23 Shtator 2021 19:00
Drenica
24
24 35
Kastrioti
35
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
22 Shtator 2021 18:00
Trepça
28
28 24
Vëllaznimi
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 23 Shtator 2021 19:00
Prishtina
34
34 40
Besa Famgas
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
22 Shtator 2021 18:30
Rahoveci
34
34 31
Deçani
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Mizair Hisma | 21 Prill 2022 20:00
Besa Famgas
37
37 31
Rahoveci
31
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 21 Prill 2022 20:30
Prishtina
34
34 29
Trepça
29
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Salla e Sportit Karagaç | 23 Prill 2022 20:30
Rahoveci
26
26 40
Besa Famgas
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Minatori | 24 Prill 2022 20:30
Trepça
32
32 38
Prishtina
38
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Salla e Sportit Karagaç | 30 Prill 2022 20:30
Besa Famgas
38
38 30
Prishtina
30
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OUT
Palestra e Qytetit Istog | 30 Prill 2022 15:00
Drenica
22
22 28
Samadrexha
28
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 PLAY-OFF
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Maj 2022 20:00
Prishtina
34
34 38
Besa Famgas
38
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KH Prishtina
KH Kastrioti
32 253
2
KH Rahoveci
26 208
3
KH Besa Famgas
29 192
4
KH Prishtina
31 191
5
KH Prishtina
28 155
6
KH Trepça
29 151
7
KH Deçani
18 149
8
KH Prishtina
27 145
9
KH Kastrioti
24 145
10
KH Trepça
29 137
11
KH Vëllaznimi
23 134
12
KH Trepça
30 132
13
KH Besa Famgas
29 132
14
KH Kastrioti
KH Rahoveci
29 127
15
KH Besa Famgas
KH Deçani
18 125
16
KH Rahoveci
27 125
17
KH Llapi
17 123
18
KH Vëllaznimi
25 123
19
KH Besa Famgas
| Line player
25 122
20
KH Vëllaznimi
25 122
21
KH Rahoveci
26 121
22
KH Besa Famgas
26 119
23
KH Trepça
19 118
24
KH Drenica
22 117
25
KH Besa Famgas
28 107
26
KH Llapi
19 106
27
KH Besa Famgas
27 102
28
KH Besa Famgas
28 100
29
KH Deçani
19 98
30
KH Kastrioti
22 93
31
KH Kastrioti
24 90
32
KH Llapi
18 90
33
KH Prishtina
24 90
34
KH Vëllaznimi
23 88
35
KH Trepça
15 87
36
KH Besa Famgas
23 86
37
KH Rahoveci
23 86
38
KH Vëllaznimi
24 80
39
KH Zhegra
10 77
40
KH Vëllaznimi
23 77
41
KH Prishtina
24 73
42
KH Prishtina
23 72
43
KH Trepça
25 72
44
KH Vëllaznimi
21 72
45
KH Zhegra
14 72
46
KH Prishtina
16 71
47
KH Llapi
17 69
48
KH Deçani
13 69
49
KH Kastrioti
| Right back
11 68
50
KH Drenica
19 66
51
KH Trepça
19 66
52
KH Prishtina
16 64
53
KH Besa Famgas
21 62
54
KH Trepça
17 62
55
KH Llapi
KH Rahoveci
19 59
56
KH Deçani
16 55
57
KH Besa Famgas
13 53
58
KH Kastrioti
| Left back
9 53
59
KH Deçani
10 52
60 11 51
61
KH Prishtina
20 50
62
KH Drenica
16 49
63
KH Llapi
16 48
64
KH Drenica
12 47
65
KH Rahoveci
20 46
66
KH Deçani
15 45
67
KH Trepça
KH Samadrexha
18 45
68
KH Prishtina
KH Rahoveci
20 44
69
KH Drenica
8 43
70
KH Rahoveci
19 42
71
KH Deçani
14 41
72
KH Vëllaznimi
19 40
73
KH Llapi
15 39
74
KH Kastrioti
14 37
75
KH Kastrioti
15 36
76
KH Deçani
10 34
77
KH Zhegra
12 33
78
KH Vëllaznimi
15 30
79
KH Rahoveci
5 30
80
KH Besa Famgas
9 29
81
KH Drenica
10 28
82
KH Kastrioti
13 28
83
KH Drenica
7 27
84
KH Zhegra
7 25
85
KH Drenica
4 24
86
KH Kastrioti
14 24
87
KH Drenica
6 23
88
KH Zhegra
6 23
89
KH Kastrioti
| Left back
8 23
90
KH Besa Famgas
9 22
91
KH Prishtina
7 21
92
KH Zhegra
8 21
93
KH Llapi
4 20
94
KH Kastrioti
7 19
95
KH Drenica
7 18
96
KH Trepça
12 18
97
KH Trepça
11 18
98
KH Zhegra
10 18
99
KH Rahoveci
7 17
100
KH Rahoveci
7 15
101
KH Vëllaznimi
5 15
102
KH Zhegra
8 15
103
KH Besa Famgas
9 14
104
KH Besa Famgas
4 12
105
KH Deçani
4 11
106
KH Prishtina
4 11
107
KH Prishtina
7 11
108
KH Rahoveci
3 11
109
KH Llapi
4 11
110
KH Llapi
6 10
111
KH Prishtina
6 9
112
KH Trepça
4 9
113
KH Deçani
3 9
114
KH Besa Famgas
5 8
115
KH Deçani
6 8
116
KH Deçani
3 8
117
KH Drenica
4 8
118
KH Kastrioti
3 8
119
KH Llapi
4 8
120
KH Samadrexha
1 8
121
KH Drenica
4 7
122
KH Llapi
4 7
123
KH Vëllaznimi
2 7
124
KH Zhegra
3 7
125
KH Besa Famgas
5 6
126
KH Deçani
2 6
127
KH Vëllaznimi
2 6
128
KH Deçani
2 5
129 3 5
130
KH Llapi
2 5
131
KH Llapi
2 5
132
KH Rahoveci
3 5
133
KH Rahoveci
4 5
134
KH Vëllaznimi
4 5
135
KH Samadrexha
1 5
136
KH Vëllaznimi
2 5
137
KH Besa Famgas
2 4
138
KH Llapi
4 4
139
KH Samadrexha
1 4
140
KH Rahoveci
| Right wing
2 4
141
KH Deçani
2 4
142
KH Besa Famgas
3 3
143
KH Deçani
2 3
144
KH Llapi
3 3
145
KH Samadrexha
1 3
146
KH Llapi
1 3
147
KH Zhegra
| Goalkeeper
2 3
148
KH Besa Famgas
2 2
149
KH Deçani
1 2
150
KH Deçani
1 2
151
KH Trepça
1 2
152
KH Drenica
1 2
153
KH Drenica
2 2
154
KH Drenica
1 2
155
KH Kastrioti
2 2
156
KH Deçani
2 2
157
KH Rahoveci
2 2
158
KH Zhegra
1 2
159
KH Drenica
1 2
160
KH Drenica
2 2
161
KH Drenica
1 2
162
KH Drenica
1 2
163
KH Deçani
1 1
164
KH Drenica
1 1
165
KH Drenica
1 1
166
KH Llapi
1 1
167
KH Llapi
1 1
168
KH Llapi
1 1
169
KH Rahoveci
1 1
170
KH Trepça
1 1
171
KH Vëllaznimi
1 1
172
KH Deçani
1 1
2 minuta
# Player 2min
1
KH Kastrioti
25
2
KH Prishtina
24
3
KH Trepça
24
4
KH Drenica
21
5
KH Prishtina
21
6
KH Rahoveci
19
7
KH Trepça
19
8
KH Kastrioti
KH Rahoveci
19
9
KH Besa Famgas
18
10
KH Kastrioti
15
11
KH Llapi
14
12
KH Prishtina
14
13
KH Prishtina
14
14
KH Rahoveci
13
15
KH Vëllaznimi
13
16
KH Rahoveci
13
17
KH Vëllaznimi
13
18
KH Deçani
12
19
KH Besa Famgas
12
20
KH Deçani
11
21
KH Kastrioti
11
22
KH Prishtina
KH Rahoveci
11
23
KH Trepça
11
24
KH Trepça
11
25
KH Rahoveci
11
26
KH Zhegra
11
27
KH Rahoveci
11
28
KH Besa Famgas
KH Deçani
10
29
KH Prishtina
KH Kastrioti
10
30
KH Trepça
10
31
KH Besa Famgas
8
32
KH Deçani
8
33
KH Besa Famgas
8
34
KH Kastrioti
| Left back
8
35
KH Besa Famgas
7
36
KH Drenica
7
37
KH Llapi
7
38
KH Trepça
7
39
KH Vëllaznimi
7
40
KH Vëllaznimi
7
41
KH Kastrioti
| Left back
7
42
KH Besa Famgas
6
43
KH Deçani
6
44
KH Deçani
6
45
KH Kastrioti
6
46
KH Llapi
KH Rahoveci
6
47
KH Prishtina
6
48
KH Prishtina
6
49
KH Rahoveci
6
50
KH Deçani
5
51
KH Trepça
5
52
KH Zhegra
5
53
KH Kastrioti
5
54
KH Kastrioti
5
55
KH Prishtina
5
56
KH Prishtina
5
57
KH Rahoveci
5
58
KH Vëllaznimi
5
59
KH Vëllaznimi
5
60
KH Besa Famgas
| Line player
4
61
KH Besa Famgas
4
62
KH Drenica
4
63
KH Drenica
4
64
KH Rahoveci
4
65
KH Llapi
4
66
KH Prishtina
4
67
KH Prishtina
4
68
KH Prishtina
4
69
KH Trepça
4
70
KH Trepça
4
71
KH Vëllaznimi
4
72 4
73
KH Drenica
4
74
KH Besa Famgas
4
75
KH Llapi
4
76
KH Besa Famgas
3
77
KH Besa Famgas
3
78
KH Deçani
3
79
KH Trepça
3
80
KH Drenica
3
81
KH Kastrioti
3
82
KH Llapi
3
83
KH Llapi
3
84
KH Llapi
3
85
KH Llapi
3
86
KH Rahoveci
3
87
KH Vëllaznimi
3
88
KH Vëllaznimi
3
89
KH Zhegra
3
90
KH Zhegra
3
91
KH Trepça
2
92
KH Drenica
2
93
KH Kastrioti
2
94
KH Llapi
2
95
KH Llapi
2
96
KH Llapi
2
97
KH Llapi
2
98
KH Llapi
2
99
KH Trepça
2
100
KH Samadrexha
2
101
KH Zhegra
2
102
KH Zhegra
2
103
KH Vëllaznimi
2
104
KH Drenica
2
105
KH Deçani
2
106
KH Kastrioti
| Right back
2
107
KH Besa Famgas
1
108
KH Besa Famgas
1
109
KH Besa Famgas
1
110
KH Besa Famgas
1
111
KH Deçani
1
112
KH Deçani
1
113
KH Deçani
1
114
KH Drenica
1
115
KH Drenica
1
116
KH Drenica
1
117
KH Zhegra
1
118
KH Kastrioti
1
119
KH Kastrioti
1
120
KH Llapi
1
121
KH Llapi
1
122
KH Llapi
1
123
KH Llapi
1
124
KH Rahoveci
1
125
KH Samadrexha
1
126
KH Trepça
1
127
KH Prishtina
1
128
KH Vëllaznimi
1
129
KH Deçani
1
130
KH Rahoveci
1
131
KH Zhegra
1
132
KH Deçani
1
Kartona të kuq
# Player RC
1
KH Llapi
1
2
KH Llapi
1
3
KH Rahoveci
1
4
KH Prishtina
1
5
KH Kastrioti
1
6
KH Prishtina
1
7
KH Trepça
1
8
KH Trepça
1
9
KH Prishtina
1
show in full screen
Gjysmëfinalet
Besa Famgas
Rahoveci
37
31
40
26
Prishtina
Trepça
34
29
38
32
Finale
Besa Famgas
Prishtina
38
30
38
34
show in full screen
PLAY OUT
Drenica
Samadrexha
22
28