Përfaqësuesja e femrave – u19

Lajmet e fundit

Kombëtarja U17 e hendbollisteve (kadetet) dhe Kombëtarja U19 (junioret) kanë mësuar kundërshtarët me të cilët …

W19 European Championship: 2021, Shkup

W19 European Championship: 2019, Klaipeda

W19 European Championship: 2015, Roman