Përfaqësuesja e femrave – u19

Lajmet e fundit

Të mërkurën është tërhequr shorti edhe për Kampionatet Evropiane të grupmoshës U19 në konkurrencë të …

Federata e Hendbollit e Kosovës vazhdon të jetë e përkushtuar dhe maksimalisht e angazhuar për …

Fillimi shumë i keq i ndeshjes i ka kushtuar Kombëtares U17 të Kosovës në hendboll …

Selektori i ekipeve kombëtare të Kosovës në hendboll (femrat), Agron Shabani, është i kënaqur me …

Në kuadër të “Raiffeisen Kampi Veror 2019”, përgatitjet i fillojnë Kombëtaret U19 dhe U17 të …

W19 European Championship: 2021, Shkup

W19 European Championship: 2019, Klaipeda

W19 European Championship: 2015, Roman