Match details

27 Mars 2022
16:00
KH Prishtina
F F F H F
31
31 24
KH Trepça
H F H H H
24
16-13
Full Time
Head to Head
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Shkurt 2022 19:00
Prishtina
34
34 34
Trepça
34
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve -2021-2022 Faza grupore
Minatori | 23 Tetor 2021 18:00
Trepça
23
23 24
Prishtina
24
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Play-off
20 Prill 2021 17:00
Trepça
27
27 40
Prishtina
40
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Play-off
17 Prill 2021 17:00
Prishtina
40
40 26
Trepça
26
competition logo
competition logo
Superliga e Meshkujve - 2020-2021 Faza grupore
10 Prill 2021 19:00
Trepça
24
24 37
Prishtina
37