Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Mblidhet Kombëtarja U19 e hendbollistëve

Dje aktivitetin e parë për këtë verë e ka pasur edhe Kombëtarja U19 e hendbollistëve. Nën mbikëqyrjen e selektorit Bujar Qerimi dhe kryetrajnerit të kësaj gjenerate, Taib Kabashi, hendbollistët e rinj u janë nënshtruar testimeve të ndryshme. Grumbullimi i parë është mbajtur në Prishtinë. Muajin tjetër kjo gjeneratë premtuese merr pjesë në Evropianin e Divizionit B.

Lajme tjera