Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Të enjten (nesër) kuvendi i punës

Të enjten (nesër) mbahet kuvendi i punës i Federatës së Hendbollit të Kosovës. Kuvendi mbahet nga ora 17:00 në Sheshin 21 në Prishtinë.

Rendi i ditës përbëhet nga këto pika:
– shqyrtimi dhe aprovimi i procesverbalit nga punimet e kuvendit të kaluar
– shqyrtimi dhe aprovimi i raportit të punës së FHK-së mes dy kuvendeve; raporti i komisarit të garave
– shqyrtimi dhe aprovimi i raportit financiar dhe të auditimit për vitin 2018
– raporti i këshillit mbikqyrës të FHK-së
– të ndryshme.

Lajme tjera