Liga e Kadetëve (M) - 2021-2022
Tabela
Rezultatet
Statistikat
Tabela
# Team P W D L + - +/- Pts
1 18 16 1 1 495 196 299 33
2 18 16 0 2 452 309 143 32
3 18 15 1 2 384 280 104 31
4 18 10 0 8 438 390 48 20
5 18 8 2 8 368 385 -17 18
6 18 6 2 10 354 408 -54 14
7 18 6 2 10 316 319 -3 13
8 18 4 3 11 358 453 -95 11
9 18 2 3 13 356 433 -77 7
10 18 0 0 18 245 593 -348 0
Rezultatet
Game Day: 1
22 Shtator 2021 16:30
Trepça
18
18 30
Vëllaznimi
30
22 Shtator 2021 16:30
Rahoveci
19
19 20
Deçani
20
23 Shtator 2021 17:00
Drenica
16
16 31
Kastrioti
31
23 Shtator 2021 17:00
Prishtina
12
12 25
Besa Famgas
25
Game Day: 2
25 Shtator 2021 16:30
Besa Famgas
27
27 9
Rahoveci
9
26 Shtator 2021 16:30
Vëllaznimi
31
31 20
Prishtina
20
Game Day: 1
29 Shtator 2021 17:30
Zhegra
21
21 17
Llapi
17
Game Day: 3
2 Tetor 2021 15:00
Deçani
15
15 15
Besa Famgas
15
2 Tetor 2021 16:00
Trepça
13
13 26
Zhegra
26
2 Tetor 2021 16:30
Prishtina
25
25 25
Kastrioti
25
3 Tetor 2021 15:00
Drenica
20
20 25
Llapi
25
3 Tetor 2021 16:30
Rahoveci
26
26 32
Vëllaznimi
32
Game Day: 4
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 9 Tetor 2021 13:00
Zhegra
39
39 22
Prishtina
22
Bill Clinton | 9 Tetor 2021 15:30
Kastrioti
18
18 14
Rahoveci
14
Hysni Jetullahu | 9 Tetor 2021 17:00
Llapi
14
14 28
Besa Famgas
28
Hakif Zejnullahu | 9 Tetor 2021 17:00
Drenica
19
19 22
Trepça
22
10 Tetor 2021 15:30
Vëllaznimi
25
25 18
Deçani
18
Game Day: 5
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 15 Tetor 2021 17:30
Prishtina
26
26 23
Drenica
23
Minatori | 16 Tetor 2021 16:00
Trepça
19
19 20
Llapi
20
Palestra e qytetit Deçan | 16 Tetor 2021 17:00
Deçani
23
23 13
Kastrioti
13
Mizair Hisma | 18 Tetor 2021 17:00
Rahoveci
26
26 21
Zhegra
21
Game Day: 6
Bill Clinton | 23 Tetor 2021 12:30
Zhegra
0
0 10
Deçani
10
Minatori | 23 Tetor 2021 16:00
Trepça
18
18 18
Prishtina
18
Hysni Jetullahu | 23 Tetor 2021 17:00
Llapi
22
22 24
Vëllaznimi
24
Hakif Zejnullahu | 23 Tetor 2021 17:30
Drenica
15
15 30
Rahoveci
30
Game Day: 7
Palestra e qytetit Deçan | 26 Tetor 2021 17:00
Deçani
27
27 22
Drenica
22
Game Day: 6
Bill Clinton | 27 Tetor 2021 17:00
Kastrioti
2
2 26
Besa Famgas
26
Game Day: 7
31 Tetor 2021 16:00
Rahoveci
29
29 13
Trepça
13
Game Day: 8
Hakif Zejnullahu | 11 Nëntor 2021 17:00
Llapi
22
22 23
Kastrioti
23
Bashkim Selishta | 11 Nëntor 2021 17:00
Zhegra
23
23 38
Vëllaznimi
38
Hakif Zejnullahu | 11 Nëntor 2021 17:30
Drenica
8
8 31
Besa Famgas
31
11 Nëntor 2021 17:30
Trepça
22
22 24
Deçani
24
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Nëntor 2021 17:30
Prishtina
16
16 23
Rahoveci
23
Shani Nushi | 13 Nëntor 2021 12:00
Vëllaznimi
10
10 0
Drenica
0
Game Day: 9
13 Nëntor 2021 16:00
Besa Famgas
35
35 9
Trepça
9
Bill Clinton | 13 Nëntor 2021 17:00
Kastrioti
15
15 17
Zhegra
17
Palestra e qytetit Deçan | 15 Nëntor 2021 17:00
Deçani
33
33 22
Prishtina
22
Mizair Hisma | 15 Nëntor 2021 18:00
Rahoveci
34
34 20
Llapi
20
Game Day: 5
Salla e Sportit Karagaç | 16 Nëntor 2021 17:00
Besa Famgas
25
25 12
Vëllaznimi
12
Game Day: 10
Bill Clinton | 20 Nëntor 2021 17:00
Kastrioti
30
30 12
Drenica
12
Salla e Sportit Karagaç | 21 Nëntor 2021 15:30
Besa Famgas
28
28 7
Prishtina
7
Hakif Zejnullahu | 21 Nëntor 2021 16:00
Llapi
17
17 17
Zhegra
17
Shani Nushi | 21 Nëntor 2021 16:00
Vëllaznimi
24
24 16
Trepça
16
Palestra e qytetit Deçan | 21 Nëntor 2021 16:00
Deçani
26
26 16
Rahoveci
16
Game Day: 7
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 24 Nëntor 2021 18:00
Prishtina
15
15 18
Llapi
18
Game Day: 11
Minatori | 27 Nëntor 2021 17:00
Trepça
23
23 23
Kastrioti
23
Bashkim Selishta | 27 Nëntor 2021 17:30
Drenica
13
13 53
Zhegra
53
29 Nëntor 2021 17:00
Prishtina
15
15 27
Vëllaznimi
27
2 Dhjetor 2021 17:00
Deçani
25
25 14
Llapi
14
Game Day: 12
Bill Clinton | 4 Dhjetor 2021 17:00
Kastrioti
29
29 25
Prishtina
25
5 Dhjetor 2021 14:30
Zhegra
22
22 22
Trepça
22
Hakif Zejnullahu | 5 Dhjetor 2021 16:00
Llapi
41
41 12
Drenica
12
Shani Nushi | 5 Dhjetor 2021 16:00
Vëllaznimi
24
24 18
Rahoveci
18
Salla e Sportit Karagaç | 7 Dhjetor 2021 17:30
Besa Famgas
18
18 15
Deçani
15
Game Day: 11
Mizair Hisma | 8 Dhjetor 2021 17:30
Rahoveci
12
12 30
Besa Famgas
30
Game Day: 13
Salla e Sportit Karagaç | 10 Dhjetor 2021 17:00
Besa Famgas
31
31 9
Llapi
9
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 11 Dhjetor 2021 13:00
Prishtina
29
29 21
Zhegra
21
Minatori | 11 Dhjetor 2021 16:00
Trepça
46
46 13
Drenica
13
Palestra e qytetit Deçan | 11 Dhjetor 2021 17:00
Deçani
21
21 19
Vëllaznimi
19
Mizair Hisma | 12 Dhjetor 2021 16:00
Rahoveci
28
28 21
Kastrioti
21
Game Day: 7
Salla e Sportit Karagaç | 13 Dhjetor 2021 17:00
Besa Famgas
25
25 12
Zhegra
12
Game Day: 14
Bill Clinton | 14 Dhjetor 2021 16:00
Kastrioti
20
20 27
Deçani
27
Hakif Zejnullahu | 14 Dhjetor 2021 18:00
Llapi
25
25 18
Trepça
18
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 14 Dhjetor 2021 20:00
Drenica
15
15 29
Prishtina
29
Bashkim Selishta | 15 Dhjetor 2021 16:00
Zhegra
19
19 17
Rahoveci
17
Game Day: 15
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 12 Shkurt 2022 17:00
Prishtina
19
19 18
Trepça
18
Palestra e qytetit Deçan | 12 Shkurt 2022 17:30
Deçani
10
10 0
Zhegra
0
Mizair Hisma | 12 Shkurt 2022 18:00
Rahoveci
50
50 16
Drenica
16
Shani Nushi | 13 Shkurt 2022 16:00
Vëllaznimi
24
24 9
Llapi
9
Bill Clinton | 13 Shkurt 2022 16:30
Besa Famgas
32
32 16
Kastrioti
16
Game Day: 16
Minatori | 19 Shkurt 2022 16:00
Trepça
26
26 29
Rahoveci
29
Hakif Zejnullahu | 19 Shkurt 2022 17:00
Llapi
19
19 19
Prishtina
19
Hysni Jetullahu | 19 Shkurt 2022 17:00
Drenica
0
0 10
Deçani
10
Bill Clinton | 20 Shkurt 2022 16:30
Kastrioti
18
18 30
Vëllaznimi
30
Game Day: 17
Salla e Sportit Karagaç | 26 Shkurt 2022 15:30
Besa Famgas
65
65 6
Drenica
6
Bill Clinton | 26 Shkurt 2022 16:30
Kastrioti
27
27 19
Llapi
19
Palestra e qytetit Deçan | 27 Shkurt 2022 16:00
Deçani
26
26 19
Trepça
19
Mizair Hisma | 27 Shkurt 2022 16:00
Rahoveci
34
34 21
Prishtina
21
Game Day: 18
Minatori | 5 Mars 2022 16:00
Trepça
16
16 30
Besa Famgas
30
Hysni Jetullahu | 5 Mars 2022 17:30
Drenica
20
20 42
Vëllaznimi
42
Pallati i Rinisë dhe Sporteve | 5 Mars 2022 18:00
Prishtina
18
18 27
Deçani
27
Hakif Zejnullahu | 6 Mars 2022 14:00
Llapi
25
25 24
Rahoveci
24
Game Day: 2
Llapi
18
18 27
Deçani
27
Kastrioti
21
21 18
Trepça
18
Zhegra
25
25 15
Drenica
15
Game Day: 7
Shani Nushi |
Vëllaznimi
28
28 26
Kastrioti
26
Game Day: 14
Vëllaznimi
22
22 14
Besa Famgas
14
Game Day: 16
Zhegra
0
0 10
Besa Famgas
10
Game Day: 17
Vëllaznimi
10
10 0
Zhegra
0
26/27.02.2022
Game Day: 18
Zhegra
0
0 10
Kastrioti
10
Top golëshënuesit
# Player GP G
1
KH Trepça (u18)
17 162
2
KH Kastrioti (u18)
17 100
3
KH Vëllaznimi (u18)
16 100
4
KH Rahoveci (u18)
17 95
5
KH Rahoveci (u18)
| Right wing
17 90
6
KH Kastrioti (u18)
16 88
7
KH Prishtina (u18)
18 86
8
KH Zhegra (u18)
12 85
9
KH Llapi (u18)
18 83
10
KH Vëllaznimi (u18)
14 80
11
KH Kastrioti (u18)
16 79
12
KH Rahoveci (u18)
18 79
13
KH Drenica (u18)
15 76
14
KH Llapi (u18)
18 75
15
KH Deçani (u18)
15 70
16
KH Zhegra (u18)
9 68
17
KH Vëllaznimi (u18)
15 66
18
KH Prishtina (u18)
17 66
19
KH Besa Famgas (u18)
15 65
20
KH Llapi (u18)
15 65
21
KH Besa Famgas (u18)
13 63
22
KH Prishtina (u18)
15 62
23
KH Llapi (u18)
17 61
24
KH Zhegra (u18)
6 60
25
KH Besa Famgas (u18)
14 58
26
KH Deçani (u18)
10 57
27
KH Vëllaznimi (u18)
12 55
28
KH Rahoveci (u18)
16 55
29
KH Besa Famgas (u18)
14 52
30
KH Trepça (u18)
15 52
31
KH Besa Famgas (u18)
13 50
32
KH Besa Famgas (u18)
13 46
33
KH Drenica (u18)
8 43
34
KH Deçani (u18)
12 42
35
KH Kastrioti (u18)
15 41
36
KH Prishtina (u18)
14 41
37
KH Besa Famgas (u18)
14 40
38
KH Trepça (u18)
12 38
39
KH Zhegra (u18)
12 36
40
KH Trepça (u18)
12 36
41
KH Prishtina (u18)
16 35
42
KH Vëllaznimi (u18)
12 32
43
KH Rahoveci (u18)
7 31
44
KH Rahoveci (u18)
14 31
45
KH Vëllaznimi (u18)
13 30
46
KH Deçani (u18)
11 29
47
KH Deçani (u18)
10 29
48
KH Drenica (u18)
10 29
49
KH Drenica (u18)
13 27
50
KH Deçani (u18)
12 26
51
KH Prishtina (u18)
11 26
52
KH Rahoveci (u18)
13 25
53
KH Zhegra (u18)
7 24
54
KH Trepça (u18)
10 24
55
KH Llapi (u18)
11 23
56
KH Deçani (u18)
11 22
57
KH Deçani (u18)
8 21
58
KH Besa Famgas (u18)
8 19
59
KH Zhegra (u18)
8 19
60
KH Llapi (u18)
12 18
61
KH Vëllaznimi (u18)
6 18
62
KH Besa Famgas (u18)
9 17
63
KH Besa Famgas (u18)
9 15
64
KH Trepça (u18)
9 15
65
KH Kastrioti (u18)
7 15
66
KH Besa Famgas (u18)
9 14
67
KH Deçani (u18)
8 14
68
KH Rahoveci (u18)
7 14
69
KH Drenica (u18)
5 13
70
KH Vëllaznimi (u18)
4 12
71
KH Deçani (u18)
5 12
72
KH Besa Famgas (u18)
7 11
73
KH Besa Famgas (u18)
9 11
74
KH Llapi (u18)
4 11
75
KH Llapi (u18)
5 11
76
KH Prishtina (u18)
6 11
77
KH Zhegra (u18)
5 10
78
KH Drenica (u18)
4 10
79
KH Besa Famgas (u18)
3 10
80
KH Kastrioti (u18)
6 10
81
KH Trepça (u18)
6 10
82
KH Prishtina (u18)
6 9
83
KH Besa Famgas (u18)
4 9
84
KH Kastrioti (u18)
4 9
85
KH Deçani (u18)
7 8
86
KH Drenica (u18)
2 8
87
KH Prishtina (u18)
5 8
88
KH Vëllaznimi (u18)
6 8
89
KH Zhegra (u18)
3 8
90
KH Drenica (u18)
2 8
91
KH Kastrioti (u18)
4 7
92
KH Kastrioti (u18)
3 7
93
KH Kastrioti (u18)
3 7
94
KH Vëllaznimi (u18)
3 6
95
KH Deçani (u18)
6 6
96
KH Drenica (u18)
2 6
97
KH Drenica (u18)
3 6
98
KH Vëllaznimi (u18)
4 6
99
KH Deçani (u18)
4 6
100
KH Kastrioti (u18)
3 5
101
KH Prishtina (u18)
3 5
102
KH Drenica (u18)
3 5
103
KH Rahoveci (u18)
4 5
104
KH Vëllaznimi (u18)
1 4
105
KH Drenica (u18)
2 4
106
KH Deçani (u18)
2 4
107
KH Trepça (u18)
5 4
108
KH Prishtina (u18)
3 4
109
KH Besa Famgas (u18)
1 3
110
KH Deçani (u18)
3 3
111
KH Llapi (u18)
3 3
112
KH Prishtina (u18)
2 3
113
KH Vëllaznimi (u18)
1 3
114
KH Zhegra (u18)
1 3
115
KH Rahoveci (u18)
3 3
116
KH Drenica (u18)
1 2
117
KH Drenica (u18)
1 2
118
KH Drenica (u18)
1 2
119
KH Kastrioti (u18)
1 2
120
KH Llapi (u18)
2 2
121
KH Prishtina (u18)
2 2
122
KH Vëllaznimi (u18)
1 2
123
KH Zhegra (u18)
2 2
124
KH Vëllaznimi (u18)
2 2
125
KH Vëllaznimi (u18)
1 2
126
KH Rahoveci (u18)
2 2
127
KH Deçani (u18)
2 2
128
KH Besa Famgas (u18)
1 1
129
KH Drenica (u18)
1 1
130
KH Llapi (u18)
1 1
131
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
132
KH Zhegra (u18)
1 1
133
KH Kastrioti (u18)
1 1
134
KH Drenica (u18)
1 1
135
KH Deçani (u18)
1 1
136
KH Trepça (u18)
1 1
137
KH Deçani (u18)
1 1
138
KH Rahoveci (u18)
1 1
139
KH Trepça (u18)
1 1
140
KH Prishtina (u18)
1 1
141
KH Trepça (u18)
1 0
142
KH Trepça (u18)
1 0
143
KH Trepça (u18)
1 0
2 minuta
# Player GP 2min
1
KH Llapi (u18)
13 18
2
KH Trepça (u18)
13 18
3
KH Prishtina (u18)
11 15
4
KH Kastrioti (u18)
12 13
5
KH Zhegra (u18)
8 13
6
KH Kastrioti (u18)
9 12
7
KH Rahoveci (u18)
9 12
8
KH Rahoveci (u18)
11 12
9
KH Kastrioti (u18)
9 11
10
KH Prishtina (u18)
8 11
11
KH Rahoveci (u18)
| Right wing
7 11
12
KH Kastrioti (u18)
8 10
13
KH Llapi (u18)
7 10
14
KH Deçani (u18)
7 9
15
KH Besa Famgas (u18)
7 8
16
KH Llapi (u18)
7 8
17
KH Prishtina (u18)
6 8
18
KH Trepça (u18)
9 8
19
KH Llapi (u18)
6 7
20
KH Vëllaznimi (u18)
5 7
21
KH Deçani (u18)
7 7
22
KH Deçani (u18)
5 7
23
KH Besa Famgas (u18)
5 6
24
KH Besa Famgas (u18)
5 6
25
KH Drenica (u18)
4 6
26
KH Prishtina (u18)
6 6
27
KH Prishtina (u18)
6 6
28
KH Trepça (u18)
6 6
29
KH Vëllaznimi (u18)
4 5
30
KH Zhegra (u18)
5 5
31
KH Zhegra (u18)
3 5
32
KH Trepça (u18)
6 5
33
KH Besa Famgas (u18)
4 4
34
KH Besa Famgas (u18)
4 4
35
KH Deçani (u18)
3 4
36
KH Deçani (u18)
4 4
37
KH Drenica (u18)
4 4
38
KH Prishtina (u18)
4 4
39
KH Prishtina (u18)
3 4
40
KH Trepça (u18)
4 4
41
KH Zhegra (u18)
4 4
42
KH Zhegra (u18)
3 4
43
KH Drenica (u18)
3 4
44
KH Rahoveci (u18)
2 4
45
KH Trepça (u18)
5 4
46
KH Besa Famgas (u18)
3 3
47
KH Drenica (u18)
2 3
48
KH Llapi (u18)
3 3
49
KH Prishtina (u18)
3 3
50
KH Vëllaznimi (u18)
3 3
51
KH Vëllaznimi (u18)
2 3
52
KH Drenica (u18)
2 3
53
KH Rahoveci (u18)
3 3
54
KH Besa Famgas (u18)
2 2
55
KH Besa Famgas (u18)
2 2
56
KH Besa Famgas (u18)
2 2
57
KH Deçani (u18)
2 2
58
KH Deçani (u18)
2 2
59
KH Drenica (u18)
2 2
60
KH Kastrioti (u18)
2 2
61
KH Llapi (u18)
2 2
62
KH Trepça (u18)
2 2
63
KH Vëllaznimi (u18)
1 2
64
KH Zhegra (u18)
2 2
65
KH Zhegra (u18)
2 2
66
KH Drenica (u18)
2 2
67
KH Trepça (u18)
3 2
68
KH Rahoveci (u18)
2 2
69
KH Rahoveci (u18)
2 2
70
KH Rahoveci (u18)
2 2
71
KH Rahoveci (u18)
2 2
72
KH Rahoveci (u18)
2 2
73
KH Kastrioti (u18)
2 2
74
KH Trepça (u18)
3 2
75
KH Prishtina (u18)
1 2
76
KH Besa Famgas (u18)
1 1
77
KH Besa Famgas (u18)
1 1
78
KH Deçani (u18)
1 1
79
KH Deçani (u18)
1 1
80
KH Deçani (u18)
1 1
81
KH Kastrioti (u18)
1 1
82
KH Llapi (u18)
1 1
83
KH Llapi (u18)
1 1
84
KH Llapi (u18)
1 1
85
KH Prishtina (u18)
1 1
86
KH Prishtina (u18)
1 1
87
KH Prishtina (u18)
1 1
88
KH Trepça (u18)
1 1
89
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
90
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
91
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
92
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
93
KH Zhegra (u18)
1 1
94
KH Zhegra (u18)
1 1
95
KH Zhegra (u18)
1 1
96
KH Llapi (u18)
1 1
97
KH Kastrioti (u18)
1 1
98
KH Deçani (u18)
1 1
99
KH Drenica (u18)
1 1
100
KH Besa Famgas (u18)
1 1
101
KH Drenica (u18)
1 1
102
KH Drenica (u18)
1 1
103
KH Vëllaznimi (u18)
1 1
104
KH Deçani (u18)
1 1
105
KH Kastrioti (u18)
1 1
106
KH Deçani (u18)
1 1
107
KH Trepça (u18)
1 0
108
KH Trepça (u18)
1 0
Kartona të kuq
# Player GP RC
1
KH Kastrioti (u18)
1 1
2
KH Llapi (u18)
1 1
3
KH Llapi (u18)
1 1
4
KH Zhegra (u18)
1 1
5
KH Trepça (u18)
2 1
6
KH Trepça (u18)
1 0
7
KH Trepça (u18)
1 0
8
KH Trepça (u18)
1 0
9
KH Trepça (u18)
1 0
10
KH Trepça (u18)
1 0
11
KH Trepça (u18)
1 0
12
KH Trepça (u18)
1 0
13
KH Trepça (u18)
1 0
14
KH Trepça (u18)
1 0