Më 6 shkurt Kuvendi Zgjedhor i FHK-së

Të hënën është mbajtur mbledhja e fundit për këtë vit e Bordit të Federatës së Hendbollit të Kosovës. Nën drejtimin e presidentit, Eugen Saraçini, Bordi i FHK-së ka marrë vendime të rëndësishme. Është vendosur që Kuvendi Zgjedhor i Federatës…

FHK-ja nënshkruan Memorandum me Agjencionin Anti-Doping

Të martën është firmosur Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Federatës së Hendbollit të Kosovës dhe Agjencionit Anti-Doping të Kosovës (KosADA). Në emër të federatës tonë memorandumin e ka nënshkruar sekretari gjeneral, Izet Gjinovci, ndërsa në emër të KosADA,…

Nënshkruhet marrëveshja për përkrahjen e klubeve

Federata e Hendbollit e Kosovës ka nënshkruar të martën marrëveshjen me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për përkrahjen e klubeve të hendbollit. Në ceremoninë e mbajtur në MKRS ishte prezent kryeministri Avdullah Hoti, ndërsa memorandumin e nënshkruan presidenti…

Urime Dita Botërore e Gazetarëve Sportivë

Sukseset sportive nuk e kanë vlerën e njëjtë nëse ato nuk prezantohen para publikut të gjerë. Ecja para është e pamundur pa evidentim të lëshimeve eventuale dhe më pas përmirësimin e tyre. Kjo do të ishte vështirë e arritshme…