Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ka përfunduar moduli i dytë i shkollimit për trajnerë

Këtë fundjavë ka vazhduar shkollimi i trajnerëve kosovarë, sipas RINCK Konventës. Shkollimi po bëhet në bashkëpunim me Akademinë Olimpike të Kosovës.
Të shtunën e të dielën ka përfunduar modul i dytë, ndërsa moduli i tretë mbahet më 16, 17 dhe 19 dhjetor.
Pjesëmarrësit janë të kënaqur me informatat që po i marrin, ndërsa ligjëruesit me angazhimin dhe përkushtimin e trajnerëve tanë.

Lajme tjera