Cula në seminarin e rëndësishëm për RINCK Konventën

Kryetari i Shoqatës së Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës (SHTHK), Leonard Cula ka marrë pjesë në seminarin e rëndësishëm të Federatës Evropiane të Hendbollit. Seminari është mbajtur të mërkurën dhe të enjten në Vjenë të Austrisë, ndërsa në të morën pjesë përfaqësues të shteteve që kanë nënshkruar RINCK Konventën. Kjo Konventë ka të bëjë me […]

Ekspertët nga Sllovenia ligjërojnë për trajnerët kosovarë

Tre ekspertë nga Sllovenia do të ligjërojnë për trajnerët kosovarë të hendbollit në shkollimin që do të zhvillohet më 3 e 4 nëntor në Gjakovë. Shkollimin e organizon Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës, në bashkëpunim me Federatën e Hendbollit të Kosovës dhe Federatën Evropiane të Hendbollit. Është ky një trajnim në vazhdën e […]

Të dielen seminari për trajnerë e gjyqtarë

Të dielen në Prishtinë mbahet seminari qëndror për trajnerë, ku do të bëhet licencimi i tyre dhe poashtu seminari për gjyqtarët dhe vëzhguesit-kontrolluesit. Seminari do të jetë i përbashkët ndërsa do të ligjërojë Dragan Nachevski, lektori nga Federata Evropiane e Hendbollit. Seminari do të mbahet në ambientet e Fakultetit Filozofik, në amfiteatrin numër 5, përkatësisht […]

FHK-ja nënshkruan RINCK Konventën me EHF-në

Të mërkurën në ditën e dytë të punimeve të Kongresit të 14-të të rregullt të Federatës Evropiane të Hendbollit, në rend të ditës ishte edhe nënshkrimi i marrëveshjes shumë të rëndësishme në mes të Federatës tonë dhe EHF-së për instalimin e programit të licencimit dhe shkollimit të trajnerëve në nivel të Federatës Evropiane të Hendbollit, […]

Shoqata e trajnerëve mbajti Kuvendin zgjedhor

Të hënën (sot) në Shtëpinë   e Sporteve në Prishtinë, Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës mbajti Kuvendin e rregullt zgjedhor. Në Kuvend u miratua Raporti i punës dhe raporti financiar për periudhën qershor 2016 – prill 2018. Gjithashtu u miratua rregullorja e kategorizimit te trajnerëve, e cila është harmonizuar me shkollimin e Federatës Evropiane, RINCK CONVETA, që […]

Trajnerët të hënën mbajnë Kuvendin zgjedhor

Të hënën prej orës 11:00 në sallën e konferencave në Shtëpinë e Sporteve në Prishtinë, do të mbahet Kuvendi i rregullt zgjedhor i Shoqatës së Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës. Të drejtë pjesëmarrje në Kuvendin zgjedhor kanë nga tre delegatë të autorizuar të klubeve të Superligës së meshkujve, nga dy të Superligës së femrave dhe […]