Në fundjavë pjesa e fundit e shkollimit të trajnerëve

Të shtunën e të dielen në Gjakovë mbahet pjesa e fundit e shkollimit të gjeneratës së parë të trajnerëve në Kosovë sipas RINCK Konventës. Mbahet pjesa e katërt e Modulit III, ndërsa ligjërojnë ekspertët ndërkombëtarë. Trajnerëve që kanë ndjekur shkollimin do t’iu ndahen çertifikatat këtë fundjavë. Shkollimi sipas RINCK Konventës po bëhet për herë të […]

Cula, Muhaxheri e Brahushi në seminarin qëndror të Federatës kroate

Një delegacion i Shoqatës së Trajnerëve të Federatës së Hendbollit të Kosovës po merr pjesë në seminarin qëndror të Shoqatës së Trajnerëve të Hendbollit të Kroacisë, që po mbahet në Poreq të Kroacisë. Seminari ka nisur të premten, ndërsa vazhdon punimet edhe të shtunën e të dielen. Punimet e seminarit po i ndjekin  edhe Leonard Cula, […]

Edhe një fundjavë shumë e rëndësishme për trajnerët

Një fundjavë shumë të ngjeshur, por edhe shumë të suksesshme kanë patur trajnerët e hendbollit që po ndjekin shkollimin për trajnerë sipas RINCK Konventës. Të shtunën e të dielen në Gjakovë është mbajtur pjesa e tretë e Modulit III, ndërsa në një program shumë voluminoz, janë shtjelluar tema të rëndësishme për punën me hendbollistë. Sllovenja, […]

Në fundjavë vazhdon shkollimi për trajnerë

Të shtunën e të dielen vazhdon shkollimi për trajnerë të hendbollit sipas RINCK Konventës. Në rradhë është pjesa e tretë e Modulit 3, që do të realizohet në Gjakovë. Pjesa teorike do të mbahet në shkollën fillore “Yll Morina”, ka njoftuar Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës. Gjatë dy ditëve trajnerët që po shkollohen, […]

Cula në seminarin e rëndësishëm për RINCK Konventën

Kryetari i Shoqatës së Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës (SHTHK), Leonard Cula ka marrë pjesë në seminarin e rëndësishëm të Federatës Evropiane të Hendbollit. Seminari është mbajtur të mërkurën dhe të enjten në Vjenë të Austrisë, ndërsa në të morën pjesë përfaqësues të shteteve që kanë nënshkruar RINCK Konventën. Kjo Konventë ka të bëjë me […]

Më 2 shkurt vazhdon shkollimi për trajnerë

Shkollimi për trajnerë të hendbollit vazhdon të shtunën e të dielen e ardhshme, më 2 e 3 shkurt. Në Gjakovë do të mbahet pjesë e dytë e Modulit III, ka njoftuar Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës. Gjatë dy ditëve trajnerët që po e ndjekin shkollimin, do të kenë program të ngjeshur me shumë […]

Fillon shkollimi sipas Rinck Conventa

Të shtunën (sot) në Gjakovë ka nisur shkollimi i trajnerëve të hendbollit sipas Rinck Conventa. FHK-ja kohë më parë ka nënshkruar marrëveshjen me EHF-në për këtë platformë shumë të suksesshme shkollimi. Një fjalim rasti në fillim të pjesës së parë të Modulit III e mbajti sekretari i përgjithshëm i FHK-së, Izet Gjinovci i cili pasi […]

Ekspertët sllovenë vizitojnë FHK-në

Ekspertët nga Sllovenia që do të ligjërojnë në fillim të shkollimit për trajnerë të hendbollit sipas RINK Conventa, të premten kanë qëndruar për vizitë në Federatën e Hendbollit të Kosovës. Ata janë pritur nga sekretari i përgjithshëm, Izet Gjinovci. Gjinovci u ka dëshiruar mirëseardhje dhe punë të mbarë. Ndërkohë ekspertët sllovenë janë shprehur të lumtur […]

Çdo gjë e gatshme për fillimin e shkollimit sipas RINK Conventa

Janë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e shkollimit të trajnerëve kosovarë të hendbollit sipas RINK Conventa. Muaj më parë Federata e Hendbollit të Kosovës dhe EHF-ja kanë nënshkruar marrëveshjen për RINK Conventa dhe tashmë shkollimi i trajnerëve do të bëhet sipas kësaj platforme. Kështu në fundjavën që vjen në Gjakovë mbahet pjesa e parë […]

Ekspertët nga Sllovenia ligjërojnë për trajnerët kosovarë

Tre ekspertë nga Sllovenia do të ligjërojnë për trajnerët kosovarë të hendbollit në shkollimin që do të zhvillohet më 3 e 4 nëntor në Gjakovë. Shkollimin e organizon Shoqata e Trajnerëve të Hendbollit të Kosovës, në bashkëpunim me Federatën e Hendbollit të Kosovës dhe Federatën Evropiane të Hendbollit. Është ky një trajnim në vazhdën e […]